VIKTIG INFORMATION!

På grund av coronaviruset och regeringens beslut att inte tillåta större folksamlingar kommer vi att flytta fram några av vårens evenemang. De evenemang som berörs är Seniormässan Malmö, Seniormässan Göteborg, SeniorEvent Kalmar, SeniorEvent Växjö och SeniorEvent Eskilstuna.

Nya datum är ännu inte bestämt. Vi i projektteamen är mycket ledsna över detta men våra besökares, utställares och medarbetares hälsa är alltid vår högsta prioritet när vi genomför ett evenemang.

SeniorEvent Trollhättan kommer inte att genomföras och tas därför bort ur vårt kalendarium.

Förköpta biljetter kommer att gälla till de datum då respektive evenemang genomförs. Mer info kommer inom kort.

Hälsningar,
Teamen bakom Seniormässan/SeniorEvent

Välkommen till Kalmar!

Öppettider

OBS! NYTT DATUM
Tisdag 26/8: kl 10.00 – 16.00
Onsdag 27/8: kl 10.00 – 16.00

Arena

Kalmarsalen
Skeppsbrogatan 49
392 31 Kalmar

Biljetter

100 kr i entrén
Är du medlem i SPF/PRO/SKPF får du 50% rabatt vid uppvisande av medlemskort

SeniorEvent riktar sig till alla seniorer, 60-plussare, pensionärer och levnadsglada människor i Sverige!

Varmt välkomna till SeniorEvent Kalmar den 26-27 augusti 2020! Under två dagar fyller vi Kalmarsalen med ett 40-tal utställare inom varierande teman så som Resor & Turism, Hälsa & Träning, Hem & Fritid, Vård & Omsorg, Ekonomi & Juridik, Region & Kommun, Kultur & Upplevelser, Skönhet och Boende. Utöver detta kommer ni kunna ta del av fina erbjudanden, tävlingar, viktig samhällsinformation och ges möjligheten att shoppa på våra SeniorEvent.
Nedan finner ni all information om SeniorEvent i Kalmar så som profiler, scenprogram, aktiviter och utställarlista. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Varmt välkomna att lyssna på intressanta föredrag, upptäcka spännande företag samt träffa nya och gamla vänner!

Profiler

Jörg Carlsson

Överläkare & krönikör

Peder Lamm

Antikexpert

Gunnel Carlson

Trädgårdsprofil

Birgita Klepke

Ståuppkomiker vid 60

Ett mycket uppskattat inslag på våra mässor är de profiler som föreläser och diskuterar aktuella ämnen på scenen!

Vi har arrangerat mässor och events för seniorer i över 25 år, så vi vet vad publiken vill ha. Det kanske allra mest populära och uppskattade är våra s k profiler. Vi bjuder in allt i från härliga TV-profiler till folkkära artister, från politiker till kändiskockar eller varför inte lokala kändisar.

Oftast diskuterar de aktuella ämnen på vår scen eller så bjuder de in dig till någon aktivitet. Oavsett vilket så är det alltid lika uppskattat.

I Kalmar kommer bland annat antikexperten Peder Lamm, känd från diverse TV-program, att värdera dina gamla klenoder. Trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson, också känd från diverse TV-program, föreläser under tisdagen och Birgita Klepke, ståuppkomiker, underhåller på tisdagseftermiddagen. Vi har även glädjen att presentera Jörg Carlsson, överläkare på Länssjukhuset i Kalmar, som föreläser kl 10.30 på måndagen.

Se scenprogram och aktiviteter för exakta tider.

Utställare

Våra utställare erbjuder en bredd av kunskap, produkter och tjänster för aktiva seniorer.

Vad vore en mässa eller ett event utan utställare? Med en blandning av lokala företag, kommun, region och välkända varumärken fyller vi Kalmarsalen med ett 40-tal utställare inom varierande teman så som Resor & Turism, Hälsa & Träning, Hem & Fritid, Vård & Omsorg, Ekonomi & Juridik, Region & Kommun, Kultur & Upplevelser, Skönhet och Boende.

Utöver detta kommer in kunna ta del av fina erbjudanden, tävlingar, viktig samhällsinformation och ges möjligheten att shoppa på våra SeniorEvent.

Nedan hittar ni alla utställande företag. Klicka på dem för att komma till deras respektive hemsida. Listan uppdateras kontinuerligt.