VIKTIG INFORMATION!

Vi på Seniormässor AB är oerhört stolta över att få arbeta med produkterna Seniormässan och SeniorEvent som glädjer många av Sveriges seniorer.
Vanligtvis berättar vi gärna om nya intressanta föreläsare, roliga aktiviteter eller att vi utökar med nya orter men nu kan vi inte göra det.
Regeringens förbud mot folksamlingar över 50 personer kvarstår tills vidare pga den pågående pandemin.
Dessvärre är många av våra besökare 70+ och tillhör den riskgrupp som är värst drabbad av Covid-19.
Med detta som bakgrund och med både våra utställares men också vår personals hälsa i främsta rummet ser vi det som väldigt osannolikt att kunna arrangera några mässor/event under hösten och har därför beslutat oss för att flytta fram samtliga av våra arrangemang från 2020 till 2021.
Vi är väldigt ledsna för detta då vi vet att både utställare och besökare uppskattar att mötas i ett socialt sammanhang som Seniormässan och SeniorEvent innebär.

Människor har olika behov av att mötas, kanske i ännu större utsträckning just nu då vi måste hålla en social distansering till varandra.
Vi ser detta som en möjlighet till att göra ETT större arrangemang som inte delar upp våra besökare efter geografi. Därför arbetar vi just nu för att kunna skapa Sveriges första digitala seniormässa som riktar sig till landets alla seniorer.
Vårt mål att lansera den i oktober. Håll utkik!

Ha en fin sommar och ta vara på er!

Välkommen till Eskilstuna!

Öppettider

Tisdag 13/4 2021: kl 10.00 – 16.00
Onsdag 14/4 2021: kl 10.00 – 16.00

Arena

Stiga Sports Arena
Ingång 5
B-hallen

Biljetter

100 kr i entrén
Är du medlem i SPF/PRO/SKPF får du 50% rabatt vid uppvisande av medlemskort

SeniorEvent riktar sig till alla seniorer, 60-plussare, pensionärer och levnadsglada människor i Sverige!

Varmt välkomna till SeniorEvent Eskilstuna den 28-29 april 2020! Under två dagar fyller vi Stiga Sports Arena med ett 40-tal utställare inom varierande teman så som Resor & Turism, Hälsa & Träning, Hem & Fritid, Vård & Omsorg, Ekonomi & Juridik, Region & Kommun, Kultur & Upplevelser, Skönhet och Boende. Utöver detta kommer ni kunna ta del av fina erbjudanden, tävlingar, viktig samhällsinformation och ges möjligheten att shoppa på våra SeniorEvent.

Nedan finner ni all information om SeniorEvent i Eskilstuna så som profiler, scenprogram, aktiviter och utställarlista. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Varmt välkomna att lyssna på intressanta föredrag, upptäcka spännande företag samt träffa nya och gamla vänner!

Vi ser fram att träffa er i Eskilstuna så glöm inte att boka in 28-29 april i kalendern – välkomna!

Profiler

Peder Lamm

Antikexpert
Onsdag 29/4, kl 12.30

Helén Andersson

Grundare av Singel i Sverige
Tisdag & onsdag

Leif Mannerström

Mästerkock
Tisdag 28/4, kl 13.00

Birgita Klepke

Ståuppkomiker vid 60
Onsdag 29/4, kl 14.00

Ett mycket uppskattat inslag på våra mässor är de profiler som föreläser och diskuterar aktuella ämnen på scenen!

Vi har arrangerat mässor och events för seniorer i över 25 år, så vi vet vad publiken vill ha. Det kanske allra mest populära och uppskattade är våra s k profiler. Vi bjuder in allt i från härliga TV-profiler till folkkära artister, från politiker till kändiskockar eller varför inte lokala kändisar.

Oftast diskuterar de aktuella ämnen på vår scen eller så bjuder de in dig till någon aktivitet. Oavsett vilket så är det alltid lika uppskattat.

I Eskilstuna kommer bland annat antikexperten Peder Lamm, känd från diverse TV-program, att värdera dina gamla klenoder. Kocken och författaren Leif Mannerström, också känd från diverse TV-program, föresläser under tisdagen och Birgita Klepke, ståuppkomiker, underhåller på onsdagseftermiddagen. Vi har även glädjen att presentera Helén Andersson, inspiratör från Singel i Sverige, som föreläser kl 12.00 på tisdagen.

Se scenprogram och aktiviteter för exakta tider.

Scenprogrammet

Vår scen bjuder in till ett fullspäckat program med en blandning av underhållning, kunskap och aktuella ämnen.

Precis som med våra profiler vet vi att det som händer på scenen är en av de viktigaste ingredienserna för att våra besökare ska uppskatta ett besök hos oss. Ofta går dessutom dessa två hand i hand av naturliga orsaker. Vårt scenprogram innehåller intressanta föreläsningar, roliga framträdanden och inte minst musikaliska höjdpunkter signerade Linda Rapp.

Vår musikaliska konferencier Linda Rapp och våra föreläsare bjuder in er till två dagar med fullspäckat och intressant scenprogram.

Nedan hittar ni hålltider, ämnen samt talare/föreläsare. Scenprogrammet uppdateras kontinuerligt fram tills öppnande. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Tisdag 28 april

Varmt välkomna till SeniorEvent 2020!

Nick Ländqvist berättar och ger konkreta tips på hur man kan träna tre oftast bortglömda kroppsdelar fötter, bäckenbotten och nacke.

Låt dig bli inspirerad! Det nya livet börjar nu. Våga ta emot det som erbjuds dig oavsett ålder.
Helén har arbetat med singlar och ensamhet i 20 år och har många erfarenheter att dela med sig av.

Onsdag 29 april

Nick Ländqvist berättar och ger konkreta tips på hur man kan träna tre oftast bortglömda kroppsdelar fötter, bäckenbotten och nacke.

Lär dig det senaste om trenderna inom samlarvärlden, om hur man går till väga när man värderar föremål och vad man ska tänka på om man själv vill göra klipp på auktioner och loppisar.

Utställare

Våra utställare erbjuder en bredd av kunskap, produkter och tjänster för aktiva seniorer.

Vad vore en mässa eller ett event utan utställare? Med en blandning av lokala företag, kommun, region och välkända varumärken fyller vi mässhallarna med ett 40-tal utställare inom varierande teman så som Resor & Turism, Hälsa & Träning, Hem & Fritid, Vård & Omsorg, Ekonomi & Juridik, Region & Kommun, Kultur & Upplevelser, Skönhet och Boende.

Utöver detta kommer in kunna ta del av fina erbjudanden, tävlingar, viktig samhällsinformation och ges möjligheten att shoppa på våra SeniorEvent.

Nedan hittar ni alla utställande företag. Klicka på dem för att komma till deras respektive hemsida. Listan uppdateras kontinuerligt.